AVRASYA ENERJİ

MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ İÇİN TEK ADRES

Sektörel Haberler

 Ana Sayfa / Sektörel Haberler

Sepaş Enerji, Tesla Projesi’ne Başladı

Sepaş Enerji’nin tüm sistemlerini yeniden yapılandırmak üzere hayata geçirdiği Tesla Projesi’nin startı verildi. 11 Ay sürecek proje sonunda Sepaş Enerji, müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşıyıp, daha hızlı hizmet verecek.

Enerji perakende sektörünün önemli oyuncularından Sepaş Enerji, müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşıyacak Tesla Projesi için düğmeye bastı. 11 ay sürecek proje kapsamında şirketin tüm sistemleri yeniden yapılandırılacak ve uygulamaları yeni bir platforma taşınacak. Süreçlerin daha kurumsal ve teknolojik altyapı ile yönetilmesini sağlayacak proje ile Sepaş Enerji müşterileri hizmetlerden daha hızlı bir şekilde yararlanabilecek. Tesla Projesi’nde 50’si Sepaş Enerji çalışanı olmak üzere, 150’den fazla kişi görev alacak.

Tesla Projesi’nin başlangıç toplantısında konuşan Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar, “Bir yıl sonra süreçlerimiz daha uyarlanabilir olacak. Edindiğimiz bilgiler sayesinde müşterilerimizi daha yakından tanıyacağız ve ihtiyaçlarına yönelik cevaplar vereceğiz. Şirket olarak 2017 boyunca Tesla Projesi’ne odaklanacağız. Kazanan Sepaş Enerji ve müşterilerimiz olacak” dedi.

Copyright © 2014 Avrasya Enerji