AVRASYA ENERJİ

MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ İÇİN TEK ADRES

Sektörel Haberler

 Ana Sayfa / Sektörel Haberler

Toroslar EDAŞ Muhtarlara Yönelik Toplantı Düzenledi

Yapılan açıklamaya göre, firma yetkilileri, Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki muhtarlarla bir araya geldi. Adana'daki yatırımları anlatan yetkililer, muhtarların sorularını yanıtladı. Toplantıda muhtarlara bu yılın ağustos ve eylül aylarında Adana'da 5 bin 927 aydınlatma armatürünün bakımının yapıldığı, 42 yeni trafo montajının gerçekleştirildiği, 42 trafonun da yenilendiği belirtildi.

Kentte iki ayda 261 kilometrelik hattın bakımını yapan firma, 74 dağıtım merkezi ile 40 elektrik panosunun da kontrolünü gerçekleştirdi. Yatırım çalışmaları kapsamında, 43 yeni trafo montajı yapılarak devreye alındı.

Aladağ, Karata, Sarıçam, Yüreğir, Feke, Tufanbeyli, Pozantı, Çukurova, Kozan, Karaisalı ve Seyhan ilçelerinde 25 kilometrelik yeni havai hat, Aladağ, Ceyhan, Karataş, Sarıçam, Seyhan, Yüreğir, Pozantı, Çukurova, İmamoğlu, Kozan, Karaisalı ve Yumurtalık'ta 154 kilometrelik yeni alçak gerilim, yüksek gerilim ve yeraltı kablosu ve yine Aladağ, Karataş, Sarıçam, Seyhan, Yüreğir, Feke, Tufanbeyli, İmamoğlu, Kozan, Ceyhan, Pozantı ilçelerinde 811 yeni aydınlatma armatürü montajı yapıldığı bilgileri verildi.

Dönüşüm çalışmaları

Toplantıda dönüşüm çalışmaları kapsamında Seyhan çarşı merkez 30 kv dönüşüm çalışmaları ile hazırlanan proje ile trafolar yenilendi. Reşatbey, Cemalpaşa ve Çınarlı Mahalleleri olarak planlanan yenileme çalışmalarında kentsel dönüşüm nedeniyle artan enerji talebini karşılamak ve tedarik sürekliliğini artırmak amaçlanıyor.

Toroslar EDAŞ kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti sağlamak amacıyla bakım ve yatırım çalışmalarına yerel paydaşlarının ihtiyaçlarını dikkate alarak devam ediyor.

Copyright © 2014 Avrasya Enerji